جهانگیر شاهینی در سومین نشست شورای راهبری توسعه مدیریت استان ضمن تشریح چرخه مدیریت بهره وری با سه بخش اصلی شامل رویکردها، پیشران ها و پیامدها افزود: تمرکز بر اولویت ها، مردمی سازی، نخبه سپاری و مسئله محوری از جمله رویکردهای اصلی نظام چرخه مدیریت بهره وری به شمار می رود.
وی اظهارکرد: در حوزه «پیشران ها» نیز توانمندسازی متولیان بهره وری، گفتمان سازی و هم افزایی و همچنین افزایش مشارکت و همسوسازی بازیگران کلیدی مورد تاکید قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، پیامدهای نظام چرخه مدیریت بهره وری را نیز بلوغ یادگیری، ارتقای مستمر بهره وری و تسریع حرکت ملی بهره وری دانست و خاطرنشان کرد: رشد مقطعی و کوتاهمدت بهرهوری متضمن پیشرفت پایدار و دستیابی به حیات طیبه نخواهد بود و چرخه مدیریت بهرهوری بهعنوان نقطه مرجع ایجاد همگرایی در حرکت ملی بهرهوری سعی در ایجاد یک سازوکار پایدار برای ارتقای مستمر بهرهوری دارد.
شاهینی بر ضرورت احصاء مسائل کلیدی استان و دستگاهها به طوری که منجر به تعیین سه مسئله اصلی استان و تدوین کاربرگهای مربوطه بر اساس نظام نامه مدیریت بهرهوری شود، تاکید کرد.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامهریزی به عنوان دبیرخانه کمیته بهرهوری تلاش میکند تا میزان بهرهوری دستگاههای اجرایی را مورد رصد و پایش قرار دهد.
دبیر شورای راهبری توسعه مدیریت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با شکلگیری دبیرخانه کمیته بهرهوری استان سعی بر این است تا نظام نامه چرخه مدیریت بهرهوری مورد توجه قرار گرفته و با همراهی اعضای کمیته بتوانیم بر اساس اولویتهای تعیین شده بر مبنای سند توسعه و سند آمایش استان واسناد بالا دستی باعث پیشرفت و توسعه استان در تمامی زمینهها شویم.
وی با اشاره به اینکه نظامنامه چرخه بهرهوری از نیمه سال جاری از سوی سازمان اداری استخدامی کشور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، بیان کرد: این برنامه در راستای الزامات قانونی در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، در پایان این نشست بخش های کشاورزی، آب، گردشگری و سلامت به عنوان حوزههای اولویتدار در بهرهوری استان انتخاب شدند.
منبع : ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0