«محمدحسین لطیفی» در کارگاه آموزشی انتقال تجربه کارگردانی در یاسوج با اشاره به جایگاه کارگردانان و تغییر نسل در سینمای کشور از گذشته تاکنون افزود: سینما مانند دوی امدادی است یعنی نسلی سینما را از قبل از انقلاب به ما تحویل دادند و نسل ما کم کم دارد به دوران بازنشستگی میرسد، هر چند فیلمسازی بازنشستگی ندارد اما واقعیت اینست که نسل نو ادامه مسیر را طی میکند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری نشستها و سمینارهای گوناگون جهت پویایی نسل جدیدتر در سینمای ایران اظهارکرد: اگر این نشستها و انتقال تجربهها بیشتر باشد نسل آینده ما پویاتر است؛ اگر این بچهها تجربههای جدید را بدون پشتوانه و بدون ریشه در گذشته خود جویا شوند، ممکن است در خیلی از فصلها جدایی اتفاق بیفتد و برگزاری چنین نشستهایی در کنار برگزاری جشنوارهها برای انتقال تجربیات به نسل جدیدتر بسیار ارزشمند است.
این کارگردان سینما با اشاره به اهمیت سینمای جوانان و برگزاری چنین جشنوارهای خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره ها در واقع بها دادن به نسل نو و آینده ساز سینماست؛ نسلی که قرار است پویاتر شود. اگر ۲۰ جشنواره در این وسعت برگزار کنیم به اندازه یک چهارم جشنوارههای روتین و بدون خروجی هزینه ندارد.
لطیفی تصریح کرد: بسیار با جشنوارههایی که برای سینمای جوان اتفاق میافتد موافقم چون چرخش در آنها وجود دارد بخصوص اینکه در تمام استانها تمام بچهها دیده میشوند با هم مراوده خواهند داشت، سفر میکنند و فیلمسازهای آینده ایران زمین ما در کنار هم قرار میگیرند و این موضوع جای مباهات دارد.
وی با اشاره به اهمیت کارگاههای آموزشی سینمای جوانان در کنار برگزاری جشنواره ها عنوان کرد: جشنواره بدون برگزاری کارگاه ها “فشل” است. اگر قرار باشد تنها فیلم ببینیم و برویم آن اتفاقی که باید نمی افتد.
به گزارش ایسنا، لطیفی بیان کرد: پویایی جشنواره به مراودهای است که بین فیلمسازان قدیم و جوانانی که در آغاز راه و و پرانرژی هستند اتفاق میافتاد و اگر این کارگاهها نباشد برگزاری جشنواره به تنهایی به این پویایی کمکی نمیکند.
منبع : ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0