کد خبر : 50621
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰:۴۵

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری پیشرفت استان فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دومین کنگره ملی شهدای این استان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. سردار حمید خرم‌دل در نشست شواری سیاست گذاری کنگره ملی شهدای استان افزود: باید همه زیرساخت‌ها و برنامه ریزی‌های لازم برای برگزاری این کنگره در سال ۱۴۰۲ فراهم شود. وی اظهار

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری پیشرفت استان فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دومین کنگره ملی شهدای این استان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

سردار حمید خرم‌دل در نشست شواری سیاست گذاری کنگره ملی شهدای استان افزود: باید همه زیرساخت‌ها و برنامه ریزی‌های لازم برای برگزاری این کنگره در سال ۱۴۰۲ فراهم شود.

وی اظهار کرد: ۲۵ کمیته اجرایی متشکل از دستگاه‌ها، ادارات، نهادها و سازمان‌ها برای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای استان تشکیل شد.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۹۰ عنوان برنامه با ۳۶ هزار ریز برنامه در خصوص دومین کنگره ملی شهدای استان در سال آینده پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: با هدف آشنایی هرچه بهتر دانش آموزان با رشادت‌ها و دلیری‌های شهدا و همچنین ترویج فرهنگ شهید و شهادت بین آنان ۴۰ درصد برنامه‌های پیش بینی شده دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد مربوط به دانش آموزان است.

سردار خرم‌دل با بیان اینکه علاوه بر دانش آموزان، دانشجویان و مهدهای کودک هم اولویت برای شرکت در این مراسم را دارند، تصریح کرد: این کنگره با کمک مردم و محوریت مردمی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در همه مراکز شهرستان‌های استان مراسم گرامیداشت شهدا برگزار می‌شود ادامه داد: نصب یادمان‌های ماندگار در بلوارها و میدان‌های مرکزی شهرها استان از دیگر برنامه‌های دمین کنگره ملی شهدای استان است.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد اعتبار مورد نیاز برای برگزاری این کنگره ملی را ۱۲۰ میلیارد تومان اعلام و عنوان کرد: ۳۰ درصد از این میزان اعتبار را سپاه پرداخت می‌کند.

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

همچنین حجت الاسلام سید نصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: پایداری اسلام چه در گذشته و چه در زمان حال مدیون خون پاک جوانان و نوجوانانی است که به میدان جنگ رفتند و به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به اینکه شهدا از معنویت اخلاق و انسانیت دفاع کردند، افزود: خانواده‌های شهدا در حقیقت پیام رسان شهدا هستند و امید است که با حضور خانواده‌های شهدا، در این کنگره راه شهیدان همچنان تداوم داشته و ادامه یابد.

حسینی با بیان اینکه هیچ کس و هیچ جایگاهی به جایگاه شهدا نمی‌رسد، اظهار کرد: براساس روایات و سیره زندگی ائمه اطهار(ع) به ویژه امام حسین(ع)، بالاترین و زیباترین مرگ در راه خدا شهادت است و مردان و اولیای خدا، با شهادت از نردبان کمال بالا رفتند.

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: با برگزاری چنین برنامه ایی از جمله کنگره ملی شهدا تلاش شود که ایثار و فداکاری شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به نسل جوان شناسانده شود.

وی افزود: تلاش می‌شود تا اعتبارات باقی مانده را جذب کنیم، اما باید برای هزینه این اعتبارات برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، احمدزاده برگزاری کنگره ملی شهدا را فرصتی مناسب برای تجدید میثاق مردم استان با آرمان‌های شهدا، ارزش‌های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: ضروری است زمینه حضور خانواد ه‌های همه شهدای استان در این کنگره ملی فراهم شود.

گفتنی است که در این نشست احکام این کمیته‌ها برای پیگیری وظایف به مسئولان ذیربط تحویل داده شد.

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

منبع : ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.